Healt Coach Marit Maass logo
Blog - Lekker Makkelijk Gezond
Marit Maass
Blog - Lekker Makkelijk Gezond
06/04/2023
1 min
0

Het is mijn doel om deze maand 3 vrouwelijke business coaches te helpen naar een energiek lichaam & een vrolijke mindset in de komende 90 dagen.

06/04/2023
1 min
0

Een tijdje geleden riep ik op LinkedIn ‘ondernemende vrouwen’ op die willen werken aan een energiek lijf en een vrolijke mindset. Ik wilde namelijk iedere vrouw helpen.


Intussen heb ik mijn doelgroep scherper gesteld: vrouwelijke business coaches.

Waarom? 

Omdat business coaches mijn methode kunnen adopteren en toepassen op de eigen klanten. En daarmee verspreidt mijn vrolijkheid als een olievlek op ondernemend Nederland. Lijkt me fantastisch!

Met mijn programma Lekker Makkelijk Gezond leer je onder andere hoe je je lichaam op een snelle en makkelijke manier voedt waardoor je energieker wordt. Het werken aan een vrolijke mindset wordt hierdoor veel makkelijker.


Vergelijk het met een dieselauto. Gooi je daar benzine in, dan rijdt ‘ie stroperig en duurt het niet lang voordat ‘ie er helemaal mee ophoudt. 

Stop je diesel in diezelfde auto, dan rijdt ‘ie zoals het hoort. Niet stroperig, niet geweldig. Een beetje.. gewoontjes.


Maar heb je weleens de Ultimate versie van diesel getankt? Deze brandstof zorgt ervoor dat de motor soepeler, schoner en zuiniger werkt. Bovendien is het voorzien van een technologie die de motor tijdens het rijden reinigt. Het resultaat? Een schonere en efficiëntere motor.

Zo werkt het ook met voeding voor je lichaam.

Hoe schoner je voeding is, hoe schoner je lijf is. Alles functioneert makkelijker, je herstelt sneller en.. verstorende factoren vallen weg, waardoor een vrolijke mindset dichterbij is dan je denkt.

Natuurlijk moet je daar nog wel wat voor doen. 

Ik vertel je precies wat je moet doen en vooral: hoe je dat moet doen.

Zin in? Reageer ‘Yes’ onder deze post en stuur me een connectie verzoek via LinkedIn, dan vertel ik je meer.


Marit Maass helpt vrouwelijke business coaches aan een energiek lichaam en een vrolijke mindset

Reacties
Categorieën